Selecteer een pagina

Af en toe is het leuk om tijdens feestdagen of gewoon als bedankje een cadeau te geven aan je personeel. Door deze cadeautjes te laten bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf zorg je ervoor dat je altijd wordt onthouden. Daarnaast zijn de cadeautjes ook nog normaal te gebruiken! Lees hier meer over de leukste weggevertjes voor je personeel!

Een cadeau dat iedereen kan gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om een cadeau weg te geven aan je personeel is het natuurlijk wel belangrijk dat het cadeau handig is. Een voorbeeld van zo’n cadeau is bijvoorbeeld lipbalsem bedrukt met het merk van je bedrijf. Daarnaast kan je ook bijvoorbeeld kiezen voor handcrème. Deze cadeautjes zijn altijd een aanrader wanneer je veel vrouwelijk personeel hebt.

Wanneer je meer mannelijk personeel hebt is bijvoorbeeld bedrukte fitness handdoeken weggeven via LavistaRelatiegeschenken.nl een leuk idee. Dit kan samengaan met duurzame waterflessen die je opnieuw kan bijvullen. Deze waterflessen kan je ook laten bedrukken met een mooie persoonlijke boodschap of logo. Zo zullen je werknemers je altijd blijven onthouden!

Daarnaast zijn er ook veel andere cadeaus waar je uit kan kiezen bij Lavista Relatiegeschenken. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan een badjas, wijnkoeler of bijvoorbeeld T-shirts. Ook aanstekers zijn een leuke kleine weggever voor je personeel. Wanneer je een leuk ontwerp hebt kan je deze gemakkelijk op verschillende producten laten afdrukken.

Waarom leuke weggevertjes?

Of het nou voor een kerstpakket is of gewoon tussendoor, een weggevertje is altijd leuk en houd je personeel tevreden. Wanneer het iets bruikbaars is of bijvoorbeeld gewoon een sleutelhanger of raamkrabber. Wanneer je deze producten laat bedrukken met het logo van je bedrijf geeft dit een professionele uitstraling en maakt het ook een persoonlijker cadeautje!

Bedrukte artikelen in kleine of grote oplage bestellen kan gemakkelijk en snel bij Lavista Relatiegeschenken! Daarnaast kan je ook inspiratie opdoen voor leuke weggevertjes door ons brede assortiment. Wanneer je een product hebt gevonden hoef je enkel door te geven welke bedrukking op het voorwerp moet komen en zorgen wij er voor dat deze zo snel mogelijk voor je deur staan!