Selecteer een pagina

Wanneer je jouw bedrijf een professionele uitstraling wilt geven aan de buitenkant dan kan je de overweging maken om lichtreclame te kiezen. Je bedrijf wordt dan in de spotlight gezet en zichtbaar voor iedereen. 

Wat is lichtreclame?

Wanneer je lichtreclame hebt dan kan je denken aan een lichtbak, verlichte letters of een lichtzuil voor de buitenkant van je bedrijf. Juist wanneer je lichtreclame gebruikt weet je dat het bedrijf in de spotlight staat. Het bedrijf wordt dan in elk geval overdag en in de nacht goed gezien.

Wat zijn de voordelen van lichtreclame

Wanneer je lichtreclame gebruikt voor je bedrijf zijn er een aantal voordelen:

  • Je hebt een grotere herkenbaarheid
  • Je hebt een beter en langer zichtbaarheid
  • Er is vierentwintig uur per dag reclame voor je bedrijf
  • Je hebt een exclusieve uitstraling voor je bedrijf

Is lichtreclame ook energiezuinig

Als bedrijf wil je graag gezien en gevonden worden. Daarbij wil je dan wel graag energiezuinig zijn. Wanneer je lichtreclame neemt voor je bedrijf is deze vaak voorzien van energiezuinige en duurzame verlichting. Het is dan erg fijn dat de lampen goed en egaal uitlichten, de lampen niet te fel zijn en dat ze een lange levensduur hebben.

Welke lichtreclame is er zoal?

Wanneer je op zoek gaat naar lichtreclame kan kiezen uit een aantal opties:

  • Verlichte doosletters: Dit zijn letters in de vorm van een doos die van binnenuit, van de achterkant of van de zijkant belicht worden. Ze worden op de gevel van het bedrijf bevestigd en iedereen kan ze van een afstand zien.
  • Lichtbakken: Deze zijn er in verschillende vormen en kunnen geplaatst worden in een tuin, aan de gevel, op een paal of binnen in het bedrijf. Lichtbakken zijn er ook draagbaar zodat ze meegenomen kunnen worden naar een beurs.
  • Verlichte zuilen: Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Deze zuilen kunnen naast de ingang, in de tuin of bij de ingang van het bedrijventerrein gezet worden.

Lichtreclame inzetten om gezien te worden als bedrijf.