Selecteer een pagina

Wanneer jij een iphone gebruiker bent zal je vast een keer in je leven te maken hebben gehad met het kapot gaan van jouw mobiele telefoon. Of jouw scherm nu gebarsten was, je telefoon ineens niet meer wilde opladen of je scherm ineens niet meer werkte er zijn genoeg problemen die iedere gebruiker van een mobiele telefoon vroeg of laat tegen kan komen.

Kan je zelf je telefoon maken?

Zelf je telefoon maken is een mogelijkheid echter zal dit zeker niet ten goede komen wanneer jij garantie hebt doormiddel van een abonnement of iets dergelijks. Houdt hier dan ook altijd rekening mee voordat jij jouw telefoon open wil gaan maken. Er zijn wel een aantal kleine trucjes die jij kan proberen wanneer jouw telefoon plotseling een storing geeft of wanneer er iets is gebeurt met jouw telefoon.

Allereerst een trucje waar je wellicht al eens iets over hebt gehoord. Wanneer jij namelijk jouw telefoon in het water laat vallen dan heb je grote kans dat deze afgeschreven kan worden echter blijkt dat heel soms de telefoon toch weer werkt naderhand. Wanneer dit jou overkomt kan is het raadzaam de telefoon zo snel mogelijk uit het water te pakken, waarschijnlijk doe je dit zelfs al uit reflex. Nu is jouw telefoon waarschijnlijk uit en nat, doe hem absoluut niet weer aan! Laat de telefoon uit staan en leg hem in een bak met droge witte rijst en plaats deze bak op een relatief warme plek zoals boven een radiator. Zorg ervoor dat de bak met rijst open is aan de boven kant zodat eventueel vocht weg kan trekken. Wanneer jij een dag of twee hebt gewacht kan je de telefoon pas weer aanzetten, dit wachten is erg belangrijk om schade te voorkomen.

Soms kan je telefoon ook gewoon vast lopen of een andere storing geven en in dit geval kan je ervoor kiezen om de telefoon te resetten. Je kan dit doen door de volume omhoogknop kort ingedrukt te houd, vervolgens de volume omlaagknop kort in gedrukt houden en vervolgens de zijknop ingedrukt houden vervolgens zal er een apple logo verschijnen en ben jij de reset gestart.

Professionele reparatie

Het is in enkele gevallen toch echt het beste om zelf de reparaties te laten en dit uit te laten voeren door een professional. Wanneer jij zoekt naar iphone reparatie in Breda zal jij voldoende mogelijkheden vinden om jouw telefoon te kunnen laten maken. Dit geldt voor bijna alle grote steden wel en je hoef dan ook niet bang te zijn dat je hier kilometers voor moet rijden. Heb jij je vraagtekens bij een bedrijf? Zorg er dan voor dat jij eerst eens kijkt of het bedrijf wellicht al reviews heeft zodat jij niet een fout van een ander kan trappen.