Selecteer een pagina

Aan je werknemers wil je laten merken dat je hen waardeert. Dit kun je op diverse manieren doen. Een salarisverhoging is hier het beste voorbeeld van, zeker vanuit het perspectief van je werknemers. Maar ook op andere manieren kun je jouw personeel blij maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van kleine cadeaus tussendoor. Dit kan van alles zijn, van een mooie pen tot aan aanstekers. Een voorraad aanstekers bestel je hier. Zo zijn er nog veel meer kleine cadeautjes voor je personeel mogelijk. We vertellen je er in deze blog meer over.

Aanstekers

Hierboven lieten we je al zien dat aanstekers één van de mogelijke presentjes is die je aan personeel kunt geven. Aanstekers zijn veelzijdig en flexibel in te zetten. Je zet ze onder meer in voor het aansteken van het gas van je fornuis, het verlichten van kaarsjes of het aansteken van sigaretten of sigaren. Het is daarom altijd handig om een aansteker in huis te hebben. Dat maakt dit tot zo’n goed presentje voor je werknemers.

Powerbank

De werknemer van tegenwoordig beschikt over meer toestellen dan ooit. Bovendien gebruiken ze er veel hiervan voor hun werk. Op hun laptop doen ze hun werk, maar ook worden smartphones en tablets voor werk gebruikt. Deze devices beschikken over accu’s, maar je bent niet altijd in de buurt van een stopcontact als je ze moet opladen. In dat geval is een powerbank handig. Waar je ook bent, je kunt nu altijd je toestellen opladen. Hierdoor is dit het perfecte cadeau voor je personeel. Functioneel, modern en inzetbaar voor werk.

Strandbal

Zoek je een klein cadeautje voor een specifiek seizoen? Wat dacht je van een strandbal voor de zomer? Een strandbal is het ideale item om te gebruiken tijdens de zomer. Gezinnen spelen er mee in hun eigen zwembad, maar ze nemen dit product ook mee als ze een dagje naar het strand gaan. Dit maakt het tot een perfect klein cadeautje voor je personeel.

Mondkapje

Tijdens deze Corona crisis wil je ook dat jouw personeel optimaal beschermd wordt. Een mondkapje is in dat geval een goed presentje. Ook mondkapjes kun je laten personaliseren, bijvoorbeeld door de naam en het logo van je bedrijf er op te laten drukken. Zo stralen werknemers uit dat ze bij jouw onderneming horen en tegelijkertijd wordt er op subtiele wijze reclame gemaakt voor je bedrijf.