Selecteer een pagina

Wil je de vrachtwagen verkopen of een ander groot voertuig van de hand doen? Je hebt dan verschillende opties. Je kan zelf de vrachtwagen te verkopen aan geĆÆnteresseerde partijen. Deze partijen moet je dan wel zelf proberen te bereiken. Dat kan door te adverteren in kranten en op verscheidene verkoopwebsites. Een andere mogelijkheid is om contact op te nemen met een erkende en geregistreerde opkoper van vrachtwagens en machines. Dit is een betrouwbare partij die razendsnel kan handelen mocht dat nodig zijn.

Wanneer je vrachtwagen of machines wilt verkopen, is het verstandig om dit te doen aan een erkende opkoper. Er zijn verschillende redenen waarom dit de beste optie is.

Hoogste prijsgarantie

Je weet zeker dat je de vrachtwagen voor een marktconforme prijs verkoopt. Erkende opkopers hanteren vaste tarieven en geven je dus altijd een eerlijke prijs voor jouw vrachtwagen. Bovendien bieden opkopers vaak de hoogste prijsgarantie.

Betrouwbaar en veilig

Als je vrachtwagen aan een erkende opkoper verkoopt, weet je zeker dat alles volgens de regels gebeurt. Het is volkomen veilig. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele problemen met de verkoop. Een erkende opkoper houdt zich aan de gemaakte afspraken en zal nooit op het laatste moment afzeggen. Erkende en geregistreerde opkopers hebben een reputatie hoog te houden. Als ze veel negatieve beoordelingen krijgen, staan ze bekend als onbetrouwbaar en dat is in deze branche funest voor hun reputatie.

Snelle afhandeling

Het is makkelijk en snel. Je hoeft je vrachtwagen niet zelf te adverteren, afspraken te maken met potentiƫle kopers en maar hopen dat alles goed gaat. Bij een erkende opkoper is alles vooraf geregeld, waardoor je snel en makkelijk van je vrachtwagen af bent. Je hoeft je vrachtwagen niet zelf te verkopen, want de opkoper doet dit voor je. Zo hoef je je vrachtwagen ook niet aan te bieden op verschillende websites of in kranten.

Gratis ophaalservice

Je vrachtwagen wordt opgehaald. Erkende opkopers halen jouw vrachtwagen altijd gratis bij je op, waardoor je geen extra kosten hebt. Deze gratis ophaalservice is kenmerkend voor erkende opkopers van vrachtwagens en grote machines.

Erkende opkoper: AutotradeX

Een erkende en geregistreerde opkoper van (oude) vrachtwagens, tractors en grondverzetmachines is AutoTradeX. Deze opkoper verricht de inkoop van landbouwvoertuigen al meer dan 25 jaar. Wanneer je het aanmeldformulier invult, heb je binnen een uur een vrijblijvend bod in je mailbox. De verkoop kan binnen 24 uur geregeld zijn inclusief afspraak voor het ophalen.